Gastos de envío 4,98€ GRATUITO para compras superiores a 80€

Condicions de compra

CONDICIONS DE COMPRA

La comanda la pots realitzar còmodament a través de la nostra pàgina web. Si tens alguna pregunta sobre com fer la comanda online o vols realitzar-ho via e-mail envia'ns un correu electrònic a hola@juguetestocatoca.com

 

TRANSPORT
MARsiuLL t'ofereix un servei còmode i de qualitat. Et podem enviar el paquet on vulguis: a casa, treball  o en l'adreça que ens diguis
Els paquets surten del magatzem i s'envien per agència de transport. Els productes es lliuren en 48-72 hores (laborables) després de la recepció de l'e-mail de confirmació o comprovació de pagament, per a productes disponibles en el magatzem. El mobiliari es lliurarà en un període aproximat d'entre 5-6 setmanes. Mirar condicions més concretes a l'apartat del producte. 
Tots els productes es preparen amb molta cura perquè no es trenquin durant l'enviament.
Una vegada la comanda hagi estat enviada ens posarem en contacte amb tu via email per informar-te de la sortida del mateix.
Tots els enviaments es realitzen amb empresa de transport  Si no estàs al moment del lliurament, et deixaran un avís telefònic o a la bústia perquè puguis concertar un segon lliurament.


DESPESES D'ENVIAMENT

  • Les despeses d'enviament són 4,98 €.  Les despeses d'enviament inclouen la manipulació logística, franqueig, embalatge i transport, per a la Peninsula Ibèrica. Despeses d'enviament gratuïtes a partir de 80 € ( només per la Peninsula).

  • Les despeses d'enviament per Illes Balears són de 15 € 


MÈTODES DE PAGAMENT
Pots realitzar les teves compra a través de:

  • PAYPAL

  • Transferència bancària.

  • Targeta de dèbit o la targeta de crèdit 


DEVOLUCIONS
El client disposarà de 30 dies per comprovar la integritat de tots els components de la comanda. Passats aquests 30 dies es donarà per acceptat l'enviament i solament s'acceptaran reclamacions per desperfectes o fallades amb l'enviament i el defecte és de fàbrica i no per un mal ús del producte.
En cas de rebre un producte danyat pel transport, és important comunicar-li-ho en primera estada al transportista, una vegada fet això, prendre algunes fotografies com a prova i posar-se en contacte amb nosaltres.
Es pot retornar el producte en un termini de 30 dies naturals, des de la recepció de la mercaderia pel client
Per a això, s'han de complir les condicions exposades.
La mercaderia a retornar ha de ser retornada amb tots els accessoris que contingui, en perfecte estat i protegida, evitant precintes o cintes adhesives directament sobre la superfície o embalatge de l'article. En cas contrari es reserva el dret de rebutjar la devolució.
Una vegada rebuda la mercaderia i comprovada que està en perfectes condicions, es tramitarà la devolució de l'import o un producte nou de les mateixes característiques.

MARsiuLL- Seleccionamos los mejores juguetes para potenciar las habilidades de los
más pequeños ¿Necesitas que te ayude a escoger? Contáctanos a través del correo
hola@juguetestocatoca.com Te responderemos de inmediato!