¡Especial Navidad ENVÍOS GRATUITOS!

Condicions de compra

La comanda el pots realitzar còmodament a través de la nostra pàgina web. Si tens alguna pregunta sobre com fer la comanda en línia o vols realitzar-lo via e-mail envia'ns un correu electrònic a hola@juguetestocatoca.com


TRANSPORT


MARsiuLL t'ofereix un servei còmode i de qualitat. Et podem enviar el paquet on vulguis:a casa, treball o en l'adreça que ens diguis

Els paquets surten del magatzem i s'envien per agència de transport. Els productes es lliuren en 48-72 hores (laborables) després de la recepció de l'e-mail de confirmació o comprovació de pagament, per a productes disponibles en el magatzem. En cas contrari el lliurament es realitzarà en un termini d'una setmana

Tots els productes s'empaqueten amb molta cura perquè no es trenquin durant l'enviament.

Una vegada la comanda hagi estat enviat ens posarem en contacte amb tu via email per a informar-te de la sortida d'aquest.

Tots els enviaments es realitzen amb empresa de transport. Si no estàs en el moment del lliurament, et deixaran un avís telefònic en la bústia perquè puguis concertar un segon lliurament.


DESPESES D'ENVIAMENT


Les despeses d'enviament són 4,98€. Les despeses d'enviament inclouen la manipulació logística, franqueig, embalatge i transport, per a la Península Ibèrica. Despeses d'enviament gratis a partir de 80€ ( només per a la Peninsula ).

Les despeses d'enviament per a la Illes Barelares són de 15€


MÈTODES DE PAGAMENT


Pots realitzar les teves compra a través de PAYPAL


Transferència bancària.

Targeta de dèbit o la targeta de crèditDEVOLUCIONS

 

El client disposarà de 15 dies per a comprovar la integritat de tots els components de la comanda. Passats aquests 15 dies es donarà per acceptat l'enviament i només s'acceptaran reclamacions per desperfectes o fallades amb l'enviament i el defecte és de fàbrica i no per un mal ús del producte.

Per Llei (Article 71 de la Llei 3/2014 del 27 de Març) tens, com a consumidor, un termini mínim de catorze dies naturals per a exercir el dret de desistiment, és a dir, de devolució del producte pel motiu que sigui.

En cas de rebre un producte danyat pel transport, és important comunicar-l'hi en primera estada al transportista , una vegada fet això, prendre algunes fotografies com a prova i posar-se en contacte amb nosaltres.

Per a això s'han de complir les condicions exposades.

La mercaderia a retornar ha de ser retornada amb tots els accessoris que contingui, en perfecte estat i protegida, evitant precintes o cintes adhesives directament sobre la superfície o embalatge de l'article. En cas contrari es reserva el dret de rebutjar la devolució.

Una vegada rebuda la mercaderia i comprovada que està en perfectes condicions, es tramitarà la devolució de l'import del producte menys l'import de les despeses d'enviament generats de la devolució (4,98€ ).

¿Por qué Comprar en Juguetes Toca Toca?
Porque te lo llevamos a Casa o a la Escuela Gratis
Porque Trabajamos con Marcas Exclusivas y Reconocidas en el sector Educativo
Porque los Juguetes están fabricados en España o importados en la Comunidad Europea
Porque son Juguetes Seguros y de Calidad
Porque son Juguetes para Desarrollar los Sentidos y la Creatividad